Нiколи ти не ходив по гаям?
До їх пісень ніколи ти не прислухався ?
Не чув і , навіть , трелі солов*я ?
І до зеленого листа не доторкався ?
Так от ! Заплющи очі !
Одразу у гаю з*явись ....
Бо так буває вперше й остаточно ....
Не загуби цю мить !
Дивись ! Дивись !
Відчуй таємну прохолоду ...
Серед дерев та трав блукай ...
Пізнай найсправжню насолоду !
Та с кожним сном її чекай ....
Торкайся всього ! Обіймай !
У кожен кут не бійся зазирнути !
Та тихо - тихо пізнавай
Все те , що тільки можна чути ....
Свидетельство о публикации №115052906414