таке
меланхолію, кохання, сум,
митець не бачить очима - він сліпий
той, що творить, дивиться тільки серцем
дивиться затуманено, прямо і в саме нутро
не дивись так на мене
там все розбите, спаклюжене,
але я посміхаюся.
звідки ти взявся? ти хто?
я за ці пориви каюся,
лиш не зникай,
саме той/ самото.
Свидетельство о публикации №115052809484