зв дки?

твої руки в моїх пасмах,

я вся в тобі розтіклася червоним.

ти бачиш мене оголену,

ти бачиш мене ушкоджену.

ти хочеш мене таку,

кимось іншим знешкоджену?



я вірю словам-перетинкам,

я вірю у сни мереживні,

ти хочеш мене веселою, дурною

і нетверезою?



ти віриш моїм благанням всім?

ти очі відкрив чи серця знак?

ще вчора мене дощ-сніг полив

сьогодні  терпке чуття, від так



ти хочеш мене поламану?

я в спицях вся і стріли в мені,

ти хочеш мене поранену?

палити в мені свої сірі вогні?



промов ці слова крихкі

й солодкі на смак,

скажи, що ти хочеш,

вбачаєш в мені.

тепер це чуття в мені, від так

пали, пали ці свої вогні.


Рецензии