Ремембер тишину
Не заборавите тишину!
Ембраце тхе силенце
Како да прихвате сунце.
Ремембер тишину
И не сећам се рат.
Рат убија тишину -
Гунс не сме стреллиат!
Побрини се за миран,
Побрини се за миран,
Свјетски рат више
Слисхесх као тишина дише?
Свидетельство о публикации №115052808113