укр. язык - Мужчины все тебя желают...

Чоловіки тебе усі бажають,
Бажають твоє тіло підкорити,
Тебе очами роздягають
І мріють руки розпустити.

Не заохочуешь ти їх ніяк,
Але позбуджувати враз зуміла.
Тебе бажають всі, аж так,
Що і сама себе ти захотіла.

В себе ти закохалась. Уяви:
Тепер мені не важко буде жити,
Тому що будем разом ми
Тебе, одну, кохати і любити.


Рецензии