укр. язык - С тобой и без тебя

З тобою дуже важко існувати.
З тобою спокою нема і каяття.
Не знаю гірше долі, як тебе кохати,
Але життя без тебе - не життя.

Мої роки минають (це жахливо).
Без музи шлях поета нелегкий.
З тобою жити зовсім неможливо,
А жити не з тобою - сенс який?


Рецензии