укр. язык - Одиночество
Я іншого, на жаль, не заслужив.
Нехай прожив не так багато я,
Але здається: взагалі не жив.
В моіх словах нема докору,-
Не всі щасливі й до тепер.
Нехай помру я ще не скоро,
Але здається: вже помер.
Свидетельство о публикации №115052806183