О, як я радiю!

О, як я радію -
Мій любий в дорозі.
Збулася надія,
Почув мене Бозя.

Ось, ось подарую
Ключі від серденька,
Вуста поцілую
Твої, солоденький!

О, як я радію,
Хоч трішки в тривозі...
Своїх хвилювань
Я втримати не в змозі!


Рецензии