Одна лиш нiч

Лиш ніч і зустрінемось знову -
До серця твого пригорнусь.
Зав*яжеш зі мною розмову
І стане так тепло, чомусь.

І стане так радісно й легко,
Мов і не існує проблем...
І скаже " щасливії " - де - хто,
Поглянувши, як ми ідем.

А ти, візьмеш, знов, в свою руку -
Холодну, замерзлу мою...
Забудемо гірку розлуку,
Своїх почуттів не втаю!


Рецензии