Я тоже мрiяв

Я тоже мріяв в дітбудинку,
Мені ніхто там посовітувать не міг.
Або сказать,мов,досить синку,
То буде все,як вийдеш за поріг.
Минули роки,я ні ким зостався.
Різноробочий,писали скрізь мені.
І на "гей ,ти!" завжди я озивався.
Та вже до цвинтаря рахую дні.
А мріяти повік не перестав
Хоть нікудишний і старий вже став.
Та думка є,хоть трохи політати.
А що такого?Всяке може стати.


Рецензии
Ти не рахуй своi лiта, а якщо хочеш, то лiтай. I дай тобi, Боже, не схибити. Обiймаю тебе.

Нюша Анисимова   02.01.2016 18:00     Заявить о нарушении
Я тоб1 дуже вдячній за таке побажання.

Юрченко Олег   02.01.2016 20:29   Заявить о нарушении