Як вiк прожити - вибiр тiльки мiй!
В шаленім русі чи в молитві й тиші.
Біжи, топчи, лежи, сиди чи стій,
"Кота" посаду мати, а чи "миші".
Не тільки в ділі, вибір є у слові.
Карати. Можна і прощати!
До чого душі більше є готові,
Те – на Тім cвіті, будуть і казати.
Як вік прожити – вибір тільки мій!
Свидетельство о публикации №115052800202