Поезiя

Поезія не просто стан душі.
Поезія - вона тебе частина.
Поезія в травневий день дощі.
Поезія - це матері дитина.

Коли ти пишеш це хвилини щастя.
Ні з чим цей стан не можна порівняти.
Ти завжди сподіваєшся що вдасться
У віршах більше ніж слова сказати.

Поезія - політ думок та вражень.
Це неймовірне почуття насправді.
Поезія - це світ нових зображень.
В поезії є більш ніж просто правда.

Якщо я мусить буду зупинитись
Або не буде більш про що писати
Мені це буде тяжко пережити.
Це набагато гірше ніж мовчати.

Адже поезія - це справжня сила слова.
І творче кредо кожного поета.
Поезія - для вічності основа.
Й письменника з обох сторін монета.

Поезія - це більше аніж вІрші.
Поезія - це цілий світ людини.
Це те, що закликає думать ширше.
В поезії - тебе більш половини.


Рецензии