Приносять щастя нам маленьку дозу

Ви знаєте, існує стан людини,
Який вона приборкати не може.
Не може опиратись ні хвилини.
І стан цей більше ні на що не схожий.

У ній в цей час емоції вирують,
Туманячи тверезий чистий розум.
Буває, що емоції чарують
Й приносять щастя нам маленьку дозу.

А іноді емоції дратують
І нам принести радості не в змозі
Буває ще, емоції лікують,
Коли зосталися одні ми на дорозі

Емоції багато означають
І перелічити їх неможливо
Емоції нам завжди визначають
Лиш те, що дійсно є для нас важливим.


Рецензии