Заклик

Люде, живіте, люде, ростіте!
Люде, учітесь і научайтесь!
Кожной хвилиной, кожной годиной,
Все, що життям вам дано,
Не відвертайтесь ви від його!
Брати усе вам потрібно,
бо це життя вам дано!!!


Рецензии