Нехорош люди

Які люди є несправедливі.
І критичні й жадібливі.
До грошей вони брехливі.
обвести людину в раз, два, три
І набить кишені всім собі.

Та не думають вони,
Що щастить не буде їм.
Бо, адже ж є бумеренг,
Який все верне назад
І не буде все гаргзд.

То ж задумайтесь ви всі,
Хто краде, бреше й живе
І іде не потім шляху,
Загляніть в душу свою,
Зупиніть усю біду.

Щоб почати все з нуля
І із чистого листа.
Розпочати все з нова,
не робити всім гріха.
І не мучалась душа


Рецензии