Кохати сп шити треба

Кохати спішити треба,
поки ще є сили і натхнення,
в коханні повірте є потреба,
це твого життя - спасення.

Не знаєш, що таке "кохання",
не сумуй, воно дасть про себе знати,
в мене до тебе одне лиш прохання,
не бійся йому чи їй про це сказати.

Кохання справжнє лиш одне,
воно і перше, і останнє,
і от коли воно мине,
то життя твоє зів'яне.

Не існує нічого такого,
що було би чим кохання краще,
воно ознака сердця людського,
так було і буде завше.


Рецензии