без сл в

а давай без слів,
бо слова то ртуть.
розривають ребра.
і між них ростуть.
а давай без слів,
бо слова - вогні.
закривають небо
сітями брехні.
а давай без слів.
бо слова - отрута.
хоч на вид і мед,
та на смак то рута.
а давай без слів,.
то моє бажання.

розумій мене - то і є кохання.

 

 


Рецензии