Поколiння моральних виродкiв

Покоління моральних виродків,
покоління жорстоких кретинів.
ми застрягли у темному вирії
і назавжди лишились лихими.
Не для себе - для старшої нації,
не для себе - для літніх людей.
Наші пустощі варті овації
або й сповнених люті очей.
Підведіться, убивці і ледарі,
підведіться, зверніться до світу.
Від фортуни відмовившись щедрої,
не лишивши бодай заповіту,
ви ступили на шлях закривавлений,
що веде в темряву небуття.
Заспіваймо ж щодуху прославлений
гімн, що люди назвали "Життя".
Хай слова його десь перекручені,
хай від нього болить голова,
підведіться, суспільством замучені,
ваша слава навіки жива.

Темна слава навіки жива.


Рецензии