***

цілуй мене, цілуй,
нехай все котиться у прірву.
опускай повіки додолу і…
 падай, падай,
як дощ на мої долоні.

забудь усе, забудь
я вже давно в твоєму
серцевому полоні,
лікуй мене, лікуй,
таку жадану/ негадану/ неждану

я важу більше / менше?
я - чужа, обпалена
і до нитки обібрана.
я-  ще тихіше,
вслухайся,
я - твоя осяйна омана.

ти бачиш це??
ось знову щось закралось в груди
ти хочеш це?
бери і випивай
додолу падай, падай.
і моє чуття назад не віддавай.

Я – отрута
Я-  приправа
Я - твоя оманлива
забава.
і не жадана.

втамовуй спрагу
відтепер я голосніша
падай, падай
додолу .
так простіше.


Рецензии