А поiзд вже чекав

Пробач, що доля розлучила -
Можливо, навіть, назавжди.
Всеж, рада, що тебе зустріла,
Гадаю, радісний і ти!

Що дав Господь нам бути разом,
Ці файні, теплі вечори...
Мені сподобався від разу,
Нам зорі сяяли з гори!

Нам місяць лагідно всміхався
І заглядав до нас в вікно,
Ти так охоче цілувався,
Як у красивому кіно!

Та вже надходив час розлуки
І жаль до серця підступав...
Тримав в своїх холодні руки,
В дорогу поїзд вже гукав...


Рецензии