Я тебе памятатиму

Я тебе пам*ятатиму, друже -
Чую, здалека, біль роставання...
Ти, мій любий, скоріше одужуй,
Хай відходять від серця страждання.

Хай тобі мої очі насняться -
Надішлю тобі, в віршах, покою...
Я в обіймах твоїх просинаться,
Хочу, завжди буть разом з тобою!

Хочу високо в небо здійнятись
І до тебе, мов птах полетіти...
Навіть думкою, не розлучатись,
Цінувать і відверто любити!


Рецензии