Готельний рушник вкрива холодну шк ру

Готельний рушник вкриває холодну шкіру,
Прасований мозок відходить від спа-салону,
Все вірячи у можливість всесвітнього миру
Й короткі полеміки із коханцем - скайпом або телефоном.

Курортні дерева звисають строкатим гіллям,
Сьогодні - вечірня сукня і зачіска як у Дітріх.
Сьогодні важлива подія - прем'єра нового фільму,
І важкий тютюновий дим гостів тихо дихає у повітря.

Все що ти вже пізнала і з'їла, розриває прасовані мізки,
Де величні посли посміхаються, мов знімаючи власні корони.
Ти шепочеш, а може ще варто? А можливо, ще й досі не пізно?
Та щовечора, готуючи сукню, ідеш знову до спа-салону.


Рецензии