А воно все тому

А воно все тому, що побачивши його лише раз, більше не хочеться відпускати.
Від нього так пахне свободою і найміцнішим вином з муската,
І десь там, під його вікнами, співаючи власні сонати,
З претензією розчинитись у авторі,
Все ж пам'ятаєш про те що він сумно казав торік
На нелегальних торговельних майданчиках.
І хочеться дати плеті і вибір, мовляв, карай чи ні,
Й будуть стрибати соняшні зайчики,
І окремо танцюватимуть білочки шалений гопак.
Він має блаженний і своєрідний смак
Й білу шкіру, немов прозору,
Розганяє гормони без ескапелу та постинору,
Читає Тору,
Його дихання слухається північний вітер.
З кожною новою картиною, цілуючи кожну з палітр і
Наїдаючись їдкою фарбою,
Викарбовує крутим окропом, щоб цей вар би я
Пила замість міцного глінтвейну, не морщачи власне чоло -
Я не знаю, як мене сюди занесло.
Я взагалі не знаю, куди мене занесло.


Рецензии