Коли печаль...

Коли печаль турбує мою душу,
Коли сльозами зменшую свій біль,
Коли знайти сенс всього мушу,
Усіх проблем, усіх подій...

Тобі я в очі просто подивлюся,
У сірі фарби плам'яного взору.
Я ніжно до долоні доторкнуся
Та всі турботи щезнуть знову.

Немає сенсу марно витрачати
Години, місяці, літа...
Робити вигляд, чи не помічати,
Як котиться останняя сльоза.

Тобі я в очі просто подивлюся,
У сірі фарби плам'яного взору.
Я ніжно до долоні доторкнуся
Та всі турботи щезнуть знову.


Рецензии