Квiту травень

Гроза  гримить,
Квітує  травень,
Нестримні рими
І п’янкі,
Мов ніч п’янка,
Під  блиск крізь хмарний,
Ці  народилися  рядки,
І б’ється  муза не терпляче,
Від  страху, шани і  жаги,
Все записать,
Все встигнуть  з ранку,
Не відлетіли, щоб думки!
25.05.2015


Рецензии