На жаль вiйна заплутала всi карти...

На жаль війна заплутала всі карти,
Та гинуть воїни з усіх сторін,
Сьогодні всій Планеті не до жартів,
І скільки лічити  жахливих   нам хвилин?
Тепер вже  треба скінчИти  бій,
Та розійтись мерщій і по скоріше,
І відійти від тих сумних подій,
Господь  поможе, та проблеми рішить…
Турбує душі  і півострів Крим,
Донбас  сумний, його земля палає,
Всіх вбитих пом'янемо, помовчим,
А з винних в цій борні Господь спитає…
Жива  надія, та надійде час,
Коли  всіх небо мирне  привітає,
Слова провидців заспокоять нас,
Та щастя мить  навіки об'єднає.

Автор  Геннадій  Сівак.
25  травня   2015  року.


Рецензии
Гена, остаётся только надеяться на Господа, ибо не видно выхода из горя. Пусть сбывается Ваш оптимистический финал!
С приветом!

Римма Батищева   27.05.2015 13:00     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   27.05.2015 14:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.