Утро встретило прохладой

Нині вранці прохолода,
Й небо затягло хмарками.
То міняється погода,
Чи міняємось ми з вами?
Ні, то травень хоче вмитись
Сам і вимити все місто,
Щоб воно зустріло літо
Геть заквітчаним і чистим.


Рецензии