Минають днi, минають ночi..

Минають днi,минають ночi,
Душа летiти в небо хоче,
Вона працює,прагне згоди,
Та все ховає до комоди.
Лиш у малих дiтей душа
не коштуе анi гроша.
А як згадаеш тi роки...
Стоїш малим,твої батьки..
І перша вчителька до школи
Веде тебе,о ні,ніколи
Не буде,як було колись,
Водою роки пролились,
Твоя батьківська колискова,
І українська рідна мова.
Ти українець,патріот,
Ой не цурайтесь мови рідної,
Про Україну,батьківщину гідную
Ви добрії слова кажіть!


Рецензии