Зачем обидели Кольцова?
Зачем дразнили его дома?
Зачем как с девушкой играли?
зачем стихов не понимали?
в его стихах - такая песня!!!
я и не слышала чудесней!
нежней, как из родной деревни,
весенней, по-славянски древней!
но всем - кого ни полюблю я -
то рано смерть, то изгнан будет...
зачем мне Бог любовь ломает
и ничего не объясняет!
***
Why did they hurt Koltsov?
they teased him so cruel at home?
Why were they playing wih him as with girl?
Why did not understand his verse?
his poetry - is such a song!!!
I never heard more splendid!
tender as from the native road,
form the spring, and Slavonic ancient!
to all with whom I am enchanted -
the early death, exile ...
Why does God always break my loving
and never explains why!
Свидетельство о публикации №115052408948