Намалюймо свiт

Небо упало, зірка завмерла.
Що це?
Багато чи мало ця війна зжерла
Хлопців?
Сонце розстріляне плаче очима солдата…
Мрія з надією світ взялись малювати.

Приспів:
Блакитне небо, червоні маки,
Біла лелека летить над дахом.
Промінь любові дарує квітень.
Немає болі. Сміються діти.

Кого хвилює життя й природа
серцем
Він намалює щастя й добробут…
 Хай ллється
Пісня майбутнього сонця промінням по світу.
Ми завжди будемо Україну любити.

Приспів:
Блакитне небо, червоні маки,
Біла лелека летить над дахом.
Промінь любові дарує квітень.
Немає болі. Сміються діти.
19.05.15.


Рецензии
Пусть будет мир...

Ксана Поликарпова   24.05.2015 21:32     Заявить о нарушении