Зачарування...

Зачарування- розчарування, а поміж ними
потічки признання
а поміж ними потоки Любові і миті журби,
болючі, як долі...
а поміж ними сувора наука, стрімкий дивосвіт
і мука-розлука...
зустрічі щастя і жаль невизнання....
розчарування-зачарування -радість життя
і жити бажання,
усмішки долі і світу пізнання,душ почарованих
тихі гойдання.....


Рецензии