Молитва за Украину V
Молитись,з вірою,всім треба.
Тоді і спокій в душі буде,
Тоді почує нас і небо.
Моя країна сотні років
Служила правдою та вірой,
Чому ж Господь до нас жорстокий,
Чому між нами така прірва.
Молюсь за душі,захищавших
Від погані все чорне море.
І за людей,не куштувавших
Добра.(В часи Голодомора)
Моя країна настраждала,
На два сторіччя у перед .
І владу,що себе обрала
В психічний треба лазарет.
Молюсь,за те ,що в дикім стані
Дозволив Бог,з собой робити.
За те,що п'яні на майдані,
За сало можуть тебе вбити.
За прізвища,що не згадати
Після Чорнобильської АЕС.
За рік,коли лишали хати,
За це ми теж несемо хрест.
Молюсь за благо для народу
І вірю,він колись відчує.
За безкоштовну,всім,свободу,
Молюсь...та може хтось почує.
Свидетельство о публикации №115052401997
Не сумуй ти тільки дуже!
Вадим Ферзь 01.11.2015 19:18 Заявить о нарушении