не мовчи

Ходжу одиноко,блукаю я гаєм...

Обійму берізку,і тихо спитаю:

Чому і куди мій миленький полинув?

Чому він,кохаючи, взяв  і покинув?

Скажи,не мовчи,я благаю біленьку.

Коли повернеться мій милий,рідненька?

Лиш тиша німа знов стоїть серед гаю...

Незнає берізка,нічого незнає...


Рецензии