Ос нь

Золотава осінь двері відчинила,
Одяглась природа в золоте вбрання.
Невеличка зграя птахів пролетіла,
Полетіла звідси в теплії края.

Яблуки рум’яні у садах дозріли,
На ланах колосся налилось зерном.
Горобці веселі осінь вже зустріли,
Виросли грибочки під рясним дощем.

Чарівницю осінь з давнього часу
Полюбляють люди за її красу!

1993


Рецензии