Букет
Милуюсь барвами духмяної весни.
Яскраві райдуги незібраних букетів
Вплітаються в мої чарівні сни
Про море, про ліси, далекі замки,
Про гори сині та широкий степ.
І сонце лагідно світило зранку
На оксамитний сонячний букет.
(22.05.2015 р.)
Свидетельство о публикации №115052207277