Лу

Йду по Софіївці неспішно.
Душа пірнає у блакить.
Закохана, легка і ніжна,
Над парком сонячним летить

До тебе. В затишні обійми,
В чарівний ліс казкових мрій.
З тобою просто і спокійно
І в дощ, і в сильний буревій.

Я пам'ятаю, у Ворохті
Йшли з рюкзаками по селу.
Рядки з'являються в блокноті.
Тобі. Для тебе. Твоя Лу.

(22.05.2015 р.)


Рецензии