Вранцi

Я дихаю вранці повітрям
Під ще6ет та співи птахів,
Я в них користуюсь довір’ям,
Вгощаю хлібцем, що не з’їв.

Повітрячко ще прохолодне,
Смачне як джерельна вода,
Єство моє зранку голодне,
Смакує ним мов це їда.

В зеленім убранні дерева,
Так тихо, ніхто не кричить
І сонечко світить із неба
Я хочу в раю цім пожить.

Замовкніть мотори і лайки,
Вже годі у світі смердіть,
Кигичуть дніпровськії чайки,
Благають хоч вранці мовчіть.

Відчуєте подих природи,
Зеленого світу красу,
Не треба втрачати нагоди
Пірнути в ранкову росу.
22.05.15.


Рецензии