Мрiеться...
Зачіпаються за тишу
вітру дивні голоси.
Вітер в мріях світ колише,
марно маримо, що ми…
Відбирає сон тривога
і пустіє все навкруг.
Кожен стрінеться із Богом
ледь продовжить серце стук..
Зупиняє Час в безмовність
невигадливі шляхи…
Свої радості, і болі
тихо злічуємо ми...
Свидетельство о публикации №115052201171