Твiй вогонь

За поглядом, за помахом руки,
за контуром реальності хиткої –
десь там в тобі горить вогонь, який
очима не побачити ніколи.

Та тільки-но тепло твоїх долонь
торкає сивину мого волосся –
я знову відчуваю, цей вогонь
мою собою зігріває осінь.

Сховавшись від остуди і сльоти,
ми обернулись спинами до світу.
Звільняючи з облоги самоти,
цілунок повертає нас у літо.

Коли в терпкому присмаку його
невтримні наші почуття розлиті,
мене, кохана, огорта вогонь –
вогонь, в якому солодко горіти.


Рецензии
Дуже гарно!

Людмила Юферова   24.05.2015 10:28     Заявить о нарушении
Дякую, Людо! Я старався... Написав так, як відчуваю :)
З повагою,

Маслов Владимир   24.05.2015 15:32   Заявить о нарушении