Квiти для дiдуся

Для дідуся  малює Віка квіти,
Бо знає,
Що  дідусь  її герой!
Він сонечком
Їй з неба  тепер світить,
І квіткою махає навздогін,
Маленька  Віка,
Буде мирно жити!
Бо є герої,
НІ, він  не один,
Не сотні, і не тисячі,
МІЛЬЙОНИ!
Майбутньому  кладуть своє життя,
Щоб  ворог плюндрує  край сьогодні,
Відчув  вже завтра  присмак  каяття!
21.05.2015


Рецензии