Постарiли

Посивіли,
Постаріли,
Немічними стали,
Праці повтрачали.

Як це взнали,
То напали
На нас всі хвороби
Знищити всіх щоби.

Чи страждати
Й витрачати
Пенсії на ліки,
Та як ті каліки

Світ щоб клЯли,
Бо пізнали,
Що таке є старість
Й втратили щоб радість

Як то жити
Й щось робити,
Як хвороб не знати,
Пити і співати.

Терпеливі
Й не щасливі
Зразу ж не здаються,
До останку б’ються.

Щоб же жити
І створити
Доброти оазу,
Родичі щоб зразу

Це відчули
Й не забули
Рідних посивілих
Та й ще постарілих.
21.05.15.


Рецензии