Я тебе люблю

КП
Справжні речі час завжди гартує:
Почуття міцнішими стають.
Доля щиро тих лише гуртує,
Що чуттям все серце віддають.

Проба часу – найміцніша проба,
Час перемагає жаль і страх.
Якщо любиш, то життя жадоба
У твоїх блищатиме очах.

Грітиме й світитиме довкола
Світлом, що долатиме роки
І міцнітиме знову і знову
Через простори і крізь віки,

Змушуючи сонце знов вставати,
А річки упевнено текти,
Знов боротись, знов перемагати
І до мрії впевнено іти.

Якщо любиш, то любов не зникне.
Справжнє не зникає – навпаки!
Має безліч форм, живе і квітне,
Близько так, на відстані руки...

Я щасливий! Я тебе люблю!
А іще щасливіший від того,
Що й любитиму...
І так не полюблю,
Як тебе, на світі вже нікого.
21.05.15


Рецензии