Я буду завжди жити тво ми словами

Я буду завжди жити твоїми словами,
А ти склади із них чудові вірші.
Квітами-травами, душею по весні
Приходь до мене білими шляхами.

Я твої ніжки цілуватиму й долоні,
І нас обох обіймуть теплі дні,
Які настануть в серці по весні
І розірвуть від щирості нам скроні.

І вітер нас носитеме повсюди.
Настане новий день, і буде час,
Коли весь світ відкриється для нас,
І волею наповнимо ми повні груди.

Лиш пошепки промов, що ти кохаєш,
І погляд подаруй мені сп'янілий-
Для мене це і досі справжнє диво,
І диво те, що ти мене чекаєш.


Рецензии