Хоч не легко тобi i пiдтримки нема

Хоч не легко тобі і підтримки немає -
Все одно не здавайся! Це не треба тобі.
Важко зараз не падати. Важко. Я знаю.
Та себе не давай підкорити біді.

Треба вистоять. Треба усім показати,
Що існує незламна людина. Що є
В неї сили, крізь біль і журбу посміхатись.
Хоч біда не на жарт, не жаліючи б'є.

А найперше собі...Так, СОБІ, показати,
Скільки сил та відваги у тОбі живуть.
Всі надії та сили в кулак всі зібрати
І дивитись як бІди в бою програють.

Це настане! Інакше ж бо бути не може.
В тебе вистачить сил. Ти все зможеш, повір!
Віра в сили свої із підтримкою Божою.
Для прекрасних моментів очистять папір.


Рецензии