***

Жити від усього серця,
посміхаючись бомжам на станції.
Припинити виконувати щохвилини
плани з клятої евакуації.
Не дивлячись ні на що
ламати в собі дивну людину.
Та повернутися задом до нечисті
пританцьовуючи під бабіни.
Що хвилини,що хвилини, -
балувати себе до обернення в перлини.
Ось такі мої плани на зими.


Рецензии