Правдивое сердце колотится

Правдивое сердце колотится,
Правдивых топят и убивают,
А мы остаёмся во сне,
Тревожить горькую боль.
Я отошёл давно в уголок,
Где тень заглушает удар,
Почему так быстро колотится сердце,
А потом, тихо замирает?
И я, молюсь во тьме,
Словно спасение близко,
Потому что знаю я, что любви нет,
Но душевная рана глубокая
Разорвёт грудь мою.
Может быть, я всегда ошибался,
Потому что убивал в себе чувства,
А любовь была всегда в сердце.


Правдиве серце калатає

Бондаренко Михаил

Правдиве серце калатає,
Правдивих топлять і вбивають,
А ми залишились у сні,
Тривожить гіркий біль,
Я відійшов давно в куток,
Де тінь заглушує удар,
Чому так швидко калатає серце?
А потім тихо завмирає,
І я молюся у пітьмі,
Неначе порятунок близько.
Бо знаю я, що любові немає,
Що душевна рана глибока,
Розірве груди мої.
Але я завжди помилявся,
Бо вбивав у собі почуття,
А любов була завжди у серці.


Рецензии