Десять заповiдей ново кра ни

Заповідь  перша - Не  цурайся кулі,
Заповідь  друга – Бережи своє,
Заповідь  третя – Знай своє минуле,
Четверта  мову ревно   береже,
А  п’ята скаже,
Вір в своє  майбутнє,
Не шукай  краще, а будуй  своє,
Заповідь  шоста –
Мудрих  не цурайся,
Учись  у інших,
Розмірковуй  сам, 
Заповідь  сьома –
Попри все  до щастя,
На заздрість  найлютішим  ворогам,
Заповідь  восьма –
Будь відкритий  серцем,
Поможеш  ти,
Поможуть  і тобі,
Дев’ята заповідь - 
Покличе  в храм до Бога,
Десята  скаже,
 Попри  біль  іди,
Оновиться  країна  і розквітне,
Попри  весь  морок крові і пліток,
Перед  світанком  завжди найтемніше,
Та  ми не зупиняймось  ні на крок!
20.05.2015


Рецензии