Мир меня победил

Мир меня победил, я сегодня сама,
Я сегодня трава меж бетонных плит,
Небо дёрну за месяц - заплачет труба,
И отзовётся стрелами первый яблони цвет.

Без меча и коня, без корней и без крыл
В божий день я смотрю сквозь открытый огонь.
Тебя дёрну за сердце и упаду без сил,
И земляника прорастёт чрез ладони мои...


Олена Максименко
Вірші

Світ мене переміг, я сьогодні сама,
Я сьогодні трава між бетонових плит,
Небо смикну за місяць – заплаче сурма,
І озветься стрільми перший яблуні цвіт.
 
Без меча і коня, без коріння і крил
В божий день я дивлюсь крізь відкритий вогонь.
Тебе смикну за серце і впаду без сил,
І суниці ростимуть мені із долонь...


Рецензии