Не кличте мене сиротою!

 - Мій  батько Герой  України!
Загинув, загинув  він там……- Казав  сіроокий хлопчина,
Даваючи волю  сльозам,-
Не  кличте мене  сиротою,
Хоч батько  поліг у бою,
Та ні! Не  вмирають  герої!
Стоять у небеснім строю!
Я виросту – виросту швидко,
І  стану  плечем до  плеча,
Щоб  нову  країну,
Розквітлу,
Як батько – Герой  захищать!   
19.05.2015


Рецензии