земля тр щить вже п д ногами
ніщо не цінне , як вона.
хоча віднині вже волає,
як горем вражена жона
і ще не луснув меч Ярея,
хоч кров відважний прийняла
війна досягне апогея,
не заволочить все ж імла
відвагу мужність вічну пам`ять,
і день прийдешній повний сліз,
і службу Божу хтось відпроавить,
у перемозі зникне злість
Свидетельство о публикации №115051903244